Dżem z owoców pigwowca japońskiego
Dżem robiony domowym, babcinym sposobem. Tylko wyjątkowo dojrzałe, aromatyczne i soczyste owoce pigwowca, cukier, szczypta wanilii i długie smażenie w rondlu. Koniec. A smak ??? Musicie spróbować.
Przekwaśny pigwowiec złamany dużą ilością cukru i odrobiną wanilii. Dla pasjonatów pigwowca i wielbicieli nowych doznań smakowych. Polecamy do naleśników, tostów, rogalików, etc.
Konfitura z pigwowca zamknięte w słoiczku o pojemności 230ml. Domowa robota - z naszego gospodarstwa.
Tylko bardzo dojrzałe, aromatyczne i nieziemsko zdrowe owoce pigwowca smażone z cukrem w rondlu. Plus szczypta egzotycznej wanilii. I do słoiczka. Oryginalny słodko - kwaśny smak. Będziecie zachwyceni. Genialne do naleśników i na bułeczkę lub do porannego rogalika z kawą.